Бразилия излиза довечера срещу Корея  в осминафинал от Сетовното в

...
Бразилия излиза довечера срещу Корея  в осминафинал от Сетовното в
Коментари Харесай

Ромарио с надъхващо писмо до звездата на Бразилия Неймар

Бразилия излиза тази вечер против Корея  в осминафинал от Сетовното в Катар. Ден преди този момент звездата на " селесао " получи любопитно писмо от Ромарио. Ето какво написа някогашният голаджия​ на Бразилия на сегашната звезда Неймар:

Неймар,

Идва времето, разбираш, нали? Това, което разграничава момчетата от мъжете. И знам, че до момента евентуално сте чули доста нелепости, доста рецензии и доста недоволства от хора, чиято работа е да дават личните си шибани отзиви за живота и кариерата на другите хора.

Така че първото нещо, което желая да ти кажа, е, че няма да ​се върша на интелигентен и да те изучавам какво би трябвало или не би трябвало да правиш.

Аз, Ромарио, знам тъкмо по какъв начин се чувстваш. Но истината, приятелю, е, че преди 1993 година имаше доста хора, които говореха доста, доста неприятни неща за мен. Без подбив. Сериозен съм! Те сложиха под въпрос държанието ми отвън терена. Те подлагаха на критика изказванията ми пред пресата. И даже споделиха, че съм неизпълнителен.

Ако бях подобен светец, какъвто желаеха да видят, в никакъв случай нямаше да реализира това, което имам. Първокласен състезател, талант в наказателното поле, голмайстор. Да, всичко съм аз.

Подобно на вас, пристигнах от далечно разстояние и се борих доста, преди да мога да стана футболист и да реализира всичко, което съм постигнал.

И по този начин, Ней, първото нещо, което желая да ти кажа, е просто бъди себе си. Хората по този начин или другояче ще ви подлагат на критика... само че пресата, почитателите и даже противниците ни се възхищават единствено когато усетят, че има мощ и истина в ​твоите възгледи.

И знаете доста добре къде играчът реализира това, нали? На игрището.

Така че, когато се замисля, си припомням, че ще бъдеш на терена, и сърцето ми е умерено. Защото знам, че никой различен не заслужава да изведе " селесао " до шестата звезда на Световното състезание.

Сега е твой ред, момче! Вярвам ти!. Или по-скоро Бразилия ви има вяра.

С обич, Ромарио
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР